Micii Faurari

Jocuri din Salonul de Creatie si Lectura „Zvon de Zane” si modelare de lut de la Atelierul Fluturilor

La Casa Fluturilor ne place să ne jucăm și ne alegem cu grijă jocurile, pentru că ne plac activitățile de suflet, cele care prin joacă ne dau aripi de fluturi!

Printre jocurile preferate sunt cele din jurul colecției Micii Făurari din S​​alonul de Creație și Lectură „Zvon de Zâne”, în care ne avântăm în seri de jocuri organizate după pofta inimii!

Ce ne mai place să facem, este să lucrăm cu lutul. Așa că, îi invităm pe jucători să modeleze alături de noi, unul sau mai multe personaje din jocuri.

Citește mai mult…

Indeletnicirile gazdei

De ai mâini învățate în ale ceramicii sau mâini dornice să învețe, te așteptăm în gospodăria noastră, în Atelierul de Ceramică al Fluturilor, unde, alături de gazdă, poți să te îndeletnicești cu modelarea și pictarea lutului.

Citește mai mult…

Se pot face drumeții mai ușoare, aproape de casă, pe culmea dealului, prin centrul satului sau prin satele vecine, iar pentru iubitorii de munte, se pot face trasee montane cu urcare pe munte.

Citește mai mult…

Cum în Lumea Fluturilor și-au avut dintotdeauna locușorul si minunățiile din Visteria Iubitorilor de Magie, am aranjat în casă o mică bibliotecă cu cărțile și îndeletnicirile autoarei Eva de Christo.

Citește mai mult…